289 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbloembotercitroencitroensapdonkere sojasauseigemberknoflooklaurierlichte sojasausmelkolieolijfoliepeterselieslagroomsojasaustijmtomaattomatenpureeuiwitte peperwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Snack of tussendoortje uit Macaron:

Basisrecept voor hartige macarons

Ingrediënten:
amandelpoeder, eiwit, fijne kristalsuiker, poedersuiker, voedingskleurstof, water, witte peper en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Duivenpastei - b'stilla

Ingrediënten:
amandelsnippers, boter, cayennepeper, citroensap, duif, ei, filodeeg, geblancheerde amandelen, gemalen geelwortel, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemberpoeder, peper, piepkuiken, poedersuiker, saffraanpoeder, suiker, ui, verse koriander, verse peterselie, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
Soort:
gevogelte / pastei
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Maispapier

Ingrediënten:
maïzena, peperkorrels, suiker, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht uit BioBudget:

Atjar

Ingrediënten:
bloemkool, knoflook, peperkorrel, suiker, water, witte wijnazijn en wortel

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Zoetzuur

Ingrediënten:
azijn, kruidnagel, laurier, peperkorrels, suiker en water

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:

Amerikaanse varkensbout

Ingrediënten:
kruidnagel, plantaardig vet, reuzel, suiker, varkensfricandeau, water, whisky, witte peper en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
broodbeleg / varkensvlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Pickled Quail Eggs

Ingrediënten:
aleppochilivlokken, champagne-azijn, dillezaad, geel mosterdzaad, kwartelei, roze peperkorrels, selderijzaad, suiker, water, witte peperkorrels, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zoetzure zilveruitjes

Ingrediënten:
champagneazijn, laurier, geel mosterdzaad, olijfolie, peperkorrels, suiker, water en zilverui

Soort:
sous-vide / groente
Haal meer recepten op...