Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, spinazie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Bijgerecht uit Jamie's comfort food:
Brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Gemüse! :
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Lekker Happen: