Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Zwezerik in sherry
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, citroensap, kippenbouillon, laurierbladeren, olijfolie, peper, prei, sherry, tomaat, water, wortel, zout en zwezerik
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bleekselderij, boter, bouillon, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, peterselie, prei, suiker, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Toscane:
Recept van Duizenden1dag:
Recept uit De worst story:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier: