Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Spinazie-daslooksoufflé
- Ingrediënten:
- bloem, boter, daslook, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, paneermeel, room, sjalot, spinazie en witte peper
- Soort:
- ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, diepvriesspinazie, droge witte wijn, eidooier, groente, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De Perzische keuken:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: