81 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbotercitroensapcourgettefruitgroene kruidenknoflookkorianderkruidenmuntolieolijfolieoreganopeterseliesjalotspecerijentomaatuiwaterwitte wijnzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Geroosterde lentegroenten en hummus met ingemaakte citroen

Ingrediënten:
water, bietjes, chilipoeder, citroen, citroensap, erwtenscheuten, olijfolie, groenten, hummus, ingemaakte citroen, jonge rode bietjes, kikkererwten uit blik, marjolein, meirapen, olie, olijfolie, oregano, peterselie, prei, rosé, vruchtensap, tahin, tijm, knoflook, tijm, kurkumapoeder, venkel, kruiden, peper, versgemalen zwarte peper, wortels, zeezout, 
zout en peper en zuring

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Presse legumes

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bieslook, citroen, courgette, dille, knoflook, magere kwark, olijfolie, paprika, peper, peterselie en zout

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Etti's kruidensalade

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, boter, citroen, dille, dragon, grof zeezout, koriander, olijfolie, peterselie, rucola en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Forel & salade

Ingrediënten:
basilicum, bourbon, ciderazijn, citroen, dille, extra vierge olijfolie, forel, komkommer, lente-ui, olijfolie, paprika, peterselie, tomaat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie's Amerika:

Californische antopasti

Ingrediënten:
artisjok, asperge, basilicum, ciabatta, citroen, courgette, dille, extra vierge olijfolie, citroen, knoflook, lente-ui, limoen, munt, oregano, sinaasappel, venkel, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Koude zalmragout

Ingrediënten:
basilicum, citroen, dille, olijfolie, peper, roze peper, sjalotten, tomaten en zalmfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Etti's kruidensalade

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, boter, citroen, dille, dragon, grof zeezout, koriander, olijfolie, peterselie, rucola en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Visterrine

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroen, dille, eieren, peper, peterselie, sjalotje, tomaat, tomatenpuree, vis, visbouillontablet en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Soep van geblakerde aubergine & mograbieh

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bouillon, citroen, dille, knoflook, komijnzaad, mograbieh, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Lunch / bijgerecht uit Thuis bij Jamie:

De lekkerste coleslaw van wintergroenten

Ingrediënten:
biet, citroen, extra vierge olijfolie, mosterd, raap, radijzen, rode kool, rode ui, selderijknol, sjalot, tuinkruiden, venkelknol, witte kool, wortel, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / bijgerecht uit Home made:

Kruidentabouleh met kardemomdressing

Ingrediënten:
bulgur, citroen, couscous, noten, groene kruiden, honing, kardemompeulen, knoflook, olijfolie, quinoa, rozijnen, zout en zwarte peper

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Plenty more:

Salade van rauwe biet en kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieten, citroen, dillenaaldjes, dragonblaadjes, gedroogde chilivlokken, amandel, korianderblaadjes, olijfolie, peterselie, pompoenpitten, sesamzaad, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Waterkerssalade met kwarteleitjes, ricotta en zaadjes

Ingrediënten:
basilicum, citroen, dillenaalden, gedroogde chilivlokken, amandel, knoflook, koriander, kwarteleitjes, nigellazaad, olijfolie, pompoenpitten, ricotta, sesamzaad, waterkers, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Kip

Ingrediënten:
citroen, olijfolie, peper, scharrelkip, kruiden en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gegrilde hertenbiefstuk

Ingrediënten:
acaciahoning, appel, boerenkool, ciderazijn, citroen, hertenbiefstuk, kruiden, olijfolie, peper, rode ui, schorseneren en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde duifjes

Ingrediënten:
citroenen, duiven, duivenlever, groene kruiden, jenever, jeneverbessen, kalfsgebraad, peper, spek, vetstof en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Haal meer recepten op...