102 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijcitroensapcourgetteeigroenteknoflookkruidenolijfoliepaprikapeterselierode paprikaspecerijensuikertomaatuivetwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gazpacho van snijbonen met basilicum

Ingrediënten:
basilicum, chiliflakes, groene paprika, knoflook, komkommer, krokant roggebrood, limoensap, peper, sjalot, snijbonen, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit  - Libelle Gevulde groenten

Recept uit Libelle Gevulde groenten:

Komkommer op z'n Grieks

Ingrediënten:
anijszaad, basilicum, citroensap, cocktailtomaten, feta, komkommer, korianderzaad, olijfolie, peper, verse muntblaadjes, zout en zwarte olijven

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Spinazietaart met komkommer-salsa

Ingrediënten:
ansjovis, bosuitjes, dille, eieren, filodeeg, honing, komkommer, munt, olijfolie, paneermeel, roomboter, roze peperbessen, spinazie, zout, uien, kruiden en zachte geitenkaas

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Salade met zalmforel em komkommer

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, knoflook, komkommer, olijfolie, sjalot, tomaten, witte peper, wittewijnazijn, zalmforelfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:

Panzanella

Ingrediënten:
babykappertjes, basilicum, ciabatta, ciderazijn, extra vierge-olijfolie, kalamataolijven, kerstomaat, komkommer, landbrood, rode ui, tomaten, zeezout, zuurdesembrood, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
salade
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Panzanella

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, extra vierge olijfolie, komkommer, peper, rode ui, rode wijnazijn, stokbrood, tomaat, wortel en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:

Zomerse rode paprikasoep

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, cayennepeper, extra vierge olijfolie, kippenbouillon, knoflook, komkommer, olijfolie, rode paprika, rode spaanse peper, rode wijnazijn, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Forel & salade

Ingrediënten:
basilicum, bourbon, ciderazijn, citroen, dille, extra vierge olijfolie, forel, komkommer, lente-ui, olijfolie, paprika, peterselie, tomaat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Gefrituurde kip & salade

Ingrediënten:
basilicum, bloem, cayennepeper, citroen, extra vierge olijfolie, gerookt paprikapoeder, karnemelk, kippenbouten, knoflook, komkommer, rode spaanse peper, rode ui, rode wijnazijn, tijm, tomaat, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:

Gazpacho

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bladpeterselie, croutons, extra vierge-olijfolie, knoflook, komkommer, rode paprika, rode ui, suiker, tomaten, witbrood, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:

Knapperige tuinsalade

Ingrediënten:
biet, ciderazijn, extra vierge olijfolie, komkommer, peper, radijs, tuinkruiden, venkel, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:

Pansanella - Broodsalade

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, komkommer, olijfolie, peterselie, toscaans brood, ui, wijnazijn, zoete tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Simpele gazpacho - gazpacho simplice

Ingrediënten:
citroensap, ijsblokjes, komkommer, lente-ui, olijfolie, peper, tomaat, verse basilicum, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Noedelslaatje met mozzarella

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, kerstomaat, knoflook, komkommer, mozzarella, noedels, olijfolie, oregano, peper, pijnboompitten, tijm en zout

Soort:
salade / pasta, rijst, granen en deegwaren / noedels
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Salade met groenten en rijst

Ingrediënten:
aubergine, azijn, basilicum, courgette, gele paprika, komkommer, marjolein, olie, peper, rijst, rode paprika, ui, witte bonen en zout

Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten

Lunch uit Nooit meer diëten:

gazpacho met kersen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, chilipeper, kersen, knoflook, komkommer, olijfolie, rode paprika, rode ui, trostomaten, verse basilicum, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Omeletsalade in filodeeg

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, filodeeg, groene paprika, kerstomaat, komkommer, lente ui, olijfolie, olijven, peterselie, rode paprika, sla, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Salade niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, artisjok, ei, groene paprika, jonge tuinbonen, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tomaat, tonijn uit blik, venkelknol, verse basilicum, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
salade / vis
Haal meer recepten op...