Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, champignon, citroensap, droge witte wijn, ei, gruyère, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, room, sjalot, spinazie, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van I love food & wine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De kunst van het koken: