Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, ei, gember, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, lente-ui, maïzena, olie, plantaardige olie, rijst, rijstazijn, rode paprika, sesamolie, sjalot, suiker, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Fresh en light:
Recept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan: