Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kalfslever
- Ingrediënten:
- citroensap, hofmeesterboter, kalfslever, olie, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- barbecue/grill / kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, kalfsvlees, knoflook, laurier, melk, mosterd, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, sjalot, suiker, tijm, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Koude keuken:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: