Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Kabeljauwwangen met zuurkool
- Ingrediënten:
- bloem, bot, kabeljauwwangen, peper, rode port, witte wijn, zout en zuurkool
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, meel, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, panko, peterselie, prei, rijst, suiker, ui, water, witte kool, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept van Chickslovefood:
Snack of tussendoortje uit Smaak van china:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie: