Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Marinade voor geglaceerde kip
- Ingrediënten:
- eiwit, maïzena, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, witte peper en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- marinade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arrowroot, bloem, boter, dragon, droge sherry, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, lichte sojasaus, olie, peterselie, prei, runderbouillon, sjalot, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit NAJAT:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Duizenden1dag: