Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, boter, bouillon, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, ketjap, ketjap benteng manis, ketjap manis, kipfilet, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, prei, rode paprika, sesamolie, suiker, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Recept uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Wokken met Ming:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels: