Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bechamelsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, crème fraîche, eidooier, groentebouillon, melk, nootmuskaat, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroensap, ei, eiwit, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit 101 ballen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De worst story:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa: