Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Lamsvlees met kweeperen
- Ingrediënten:
- boter, kaneel, kweeperen, lamsvlees, ongepelde amandelen, peper, rundvlees, ui, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Marokkaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroen, citroensap, ei, gemalen kaneel, kaneelstokje, knoflook, lamsgehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, specerijen, suiker, tomatenpuree, ui, vlees, water, zeezout, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: