Recept uit De kunst van het koken:
Épinards au jus - Spinazie in room gesmoord
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, peper, room, spinazie, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, diepvriesspinazie, ei, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Ontbijt / brunch / lunch uit Home made:
Diner uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home made:
Recept van Voedzaam & Snel: