Recept uit Koken in een duinpan:
Saus bij côte de veau
- Ingrediënten:
- boter, jus de veau, nierafsnijdsel, niervet van kalf, peper, rode sjalot, rode wijn, rozemarijn, slagroom, tijm en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, room, sjalot, specerijen, suiker, truffel, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Bijgerecht uit De complete keuken van Italie:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: