Recept uit Keukendagboek 2:
Mosselsoep met tomaten en basilicum
- Ingrediënten:
- citroensap, peterselie, brood, mosselen, schelpen, knoflook, tomaten, tomatensaus, ui, water, zout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, courgette, gember, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, munt, olie, olijfolie, pasta, peterselie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vruchtensap, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Honey & co:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro: