Recept uit Keukendagboek 2:
Mosselsoep met tomaten en basilicum
- Ingrediënten:
- citroensap, peterselie, brood, mosselen, schelpen, knoflook, tomaten, tomatensaus, ui, water, zout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, gehakt, gember, kaneel, knoflook, komkommer, kruiden, munt, olijfolie, pasta, peterselie, suiker, tomatenpuree, ui, vruchtensap, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: