Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, dragon, droge witte wijn, ei, eiwit, frituurolie, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek: