Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Biefstuk met spek en pepersaus
- Ingrediënten:
- biefstuk, bloem, boter, katenspek, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, peperkorrel en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, bouillon, knoflook, komijn, kruiden, kruidnagel, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijn, runderbouillon, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: