71 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapdilleeifruitfruit op sapgriekse yoghurtjamkaneellimoensapmarmelademascarponemelkroomsuikervetwaterzoutzuivelzure room
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Crème d'amandine - Abrikozencrème

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, crème fraîche, gedroogde abrikozen, kaimak, mascarpone, oranjebloesemwater, pistaches, slagroom, suiker, water en yoghurt

Keuken:
Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Augustus

Ingrediënten:
amandelmeel, arrowroot, bakpoeder, cake, eieren, gebroken lijnzaad, boter, honing, kokosmeel, lijnzaad, meloen, room, roomboter, slagroom, suiker, vanille, vanillestokjes en yoghurt

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Aardbeien pudding

Ingrediënten:
aardbeien, aardbei, banaan, munt, dikke room, fruit, honing, ijsklontjes, kokosmelk, kwark, meloen, munt, perssinaasappels, room, sinaasappels, slagroom, suiker en yoghurt

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

haring in yoghurtsaus

Ingrediënten:
appel, garnalen, gevulde groene olijven, haring, room, suiker, verse dille, wijnazijn, witte peper, yoghurt en zure augurken

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / nagerecht uit De zomerkeuken:

Taart van verse vijgen en filodeeg

Ingrediënten:
amandelessence, basterdsuiker, bloem, boter, ei, filodeeg, griekse yoghurt, poedersuiker, room, vanille-ijs, vijgen en volle boerenmelk

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Omelet met perzik

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, kaneel, marmelade, perzik, poedersuiker, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Omelet met nectarine

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, kaneel, marmelade, nectarine, poedersuiker, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Omelet met kersen

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, kaneel, kersen, marmelade, poedersuiker, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Zoete omelet met gedroogd fruit

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, gedroogd fruit, jam, marmelade, melk, poedersuiker, room, sesamzaad, slagroom, suiker, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Zoete omelet

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, marmelade, melk, poedersuiker, room, slagroom, suiker, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Hazelnootomelet

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, hazelnoot, hazelnootmeel, jam, marmelade, melk, poedersuiker, room, slagroom, suiker, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Amandelomelet

Ingrediënten:
amandelen, amandelmeel, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, marmelade, melk, poedersuiker, room, slagroom, suiker, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Omelet met bosbessen

Ingrediënten:
bloem, bosbessen, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, kaneel, marmelade, poedersuiker, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...