Recept uit Wild en gevogelte:
Saus met spekreepjes en champignons
- Ingrediënten:
- boter, champignons, gevogelteglace, magere room, sjalot, slagroom, spekreepjes, water, witte peper en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arrowroot, bleekselderij, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, kip, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, maïzena, melk, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept van Miss Fromage:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Talk Nomz To Me:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Lekker Happen:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept van Food en So Much More: