Recept uit Margriet kookboek:
Kabeljauwfilet met champignons en tomaten
- Ingrediënten:
- boter, champignon, citroensap, kabeljauwfilet, tomaat en visbouillon
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, groente, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept van Oh My Dish:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit #watetenwevandaag:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken: