Recept uit Margriet kookboek:
Lamsbout met champignons en paprika
- Ingrediënten:
- boter, champignon, knoflook, lamsbout, olie, rode paprika, rozemarijn, sjalot en vloeibare honing
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, ei, groentebouillon, kastanjechampignons, knoflook, kruiden, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, spinazie, tijm, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van Oh my foodness:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Lekker Happen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Antilliaans Eten:
Recept van Lekker Happen: