Recept uit L'Art de la table:
Kip met paddenstoelen - portsaus
- Ingrediënten:
- champignons, boter, kipfilets, port, rijst, room, verse peterselie, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, gruyère, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: