Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Gebakken plakken courgette met yoghurt
- Ingrediënten:
- courgette, dille, munt, olijfolie, peper, plantaardige olie, yoghurt en zout
- Keuken:
- Turks / Sefardisch / Joods
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, brood, citroen, citroensap, dille, ei, griekse yoghurt, groentebouillon, knoflook, komijn, komkommer, koriander, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, tomaat, ui, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty more:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:
Bijgerecht uit Plenty more:
Picknick / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: