Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, spinazie, tijm, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Bakboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends: