Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Mais met room en ui
- Ingrediënten:
- boter, cayennepeper, halfvolle room, maïskorrels, maïzena, peterselie, room, suiker, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Amerikaans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, water, witte wijn, wortel, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Gemüse! :
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: