Recept uit De Joodse keuken:
Hashwa voor ovenschotel met komijn en cayennepeper
- Ingrediënten:
- cayennepeper, kalfsgehakt, komijn, lamsgehakt, peper, pijnboompitten, ui, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Syrisch / Sefardisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, gember, kaneel, kikkererwten, knoflook, komijn, komijnzaad, koriander, kruiden, kurkuma, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, specerijen, suiker, tomatenpuree, vet, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Avondmaal uit Veg!:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Avondmaal uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Home Made winter:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2: