Recept uit Keukendagboek 2:
Mosselsoep met tomaten en basilicum
- Ingrediënten:
- citroensap, peterselie, brood, mosselen, schelpen, knoflook, tomaten, tomatensaus, ui, water, zout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, gehakt, gember, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, munt, olie, olijfolie, pasta, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Turks kookboek:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: