86 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbouillonchampignoncrème fraîchedragondroge witte wijneieidooiereiwitkervelknoflooklauriermelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepreisjalotslagroomtijmuiwitte wijnwortelzoutzure room
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in roomsaus met samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, knoflookboter, kruidenboter, mager rundvlees, merg, mosterdboter, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, peterselieboter, runderbouillon, sjalottenboter, slagroom, slakkenboter, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:

Badische slakkensoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, eierdooier, bloem, kookroom, kruidenbouillon, nootmuskaat, peper, peterselie, knoflook, wijngaardslakken en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Visburgers met remoulade

Ingrediënten:
aardappelen, augurk, bloem, broodkruim, ei, kappertjes, kervel, kruidenboter, mayonaise, olijfolie, peper, sjalotje, citroensap, witvisfilet, zout, zure appel en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Paddestoelenravioli in preisaus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, knoflook, koffieroom, paddestoel, peper, prei en sjalot

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Vismedaillons van Oma Willems

Ingrediënten:
bier, bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroensap, doperwtjes, garnalen, gruyèresmeerkaas, melkroom, nieuwe aardappel, peper, prei, sjalot, steurgarnalen, tomaat, tongfilet, verse peterselie en zout

Keuken:
Provençaals / Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Crab soufflés

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, cayennepeper, cheddar, citroensap, ei, krab, paneermeel, peper, slagroom, surimi, waterkers en zout

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht uit Plenty:

Zoete-aardappelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, koriander, olijfolie, rode chilipeper, sojasaus, zoete aardappel, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Lijsterpastei

Ingrediënten:
beschuit, bloem, bosui, boter, broodkruim, champignons, citroensap, crème fraîche, ei, groentebouillon, knoflook, maïzena, olie, peper, peterselie, quorn, sjalot, vegetarische kipstukjes, witte bonen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / pastei
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Konijn met tonijn - rotolo di coniglio con il tonno

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, bloem, boter, citroensap, eierdooier, kerrie, olijfolie, peper, pistachenoten, rucola, sjalot, slagroom, tonijn op olie, uitgebeend konijn, vleesbouillon, witte truffelpasta, wittetruffelpasta, witte wijn, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild / vis
Haal meer recepten op...