Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met gember
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, knoflook, maïzena, peper, sherry, sojasaus, suiker, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bouillon, citroen, citroensap, gember, kaneel, ketjap, ketjap manis, knoflook, komijn, lamsvlees, laurierblad, mosterd, olie, olijfolie, peper, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: