Ontbijt uit Het krokettenboek:
Schots ei variant- Johannes van Dam, 2005
- Ingrediënten:
- ansjovis, ei, frituurvet, gehakt, ham, olie, paneermeel, peper en zout
- Keuken:
- Schots
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, eidooier, eiwit, gekookte ham, gember, knoflook, matsemeel, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, rundergehakt, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt uit Het krokettenboek:
Recept uit Alles over kool:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Belgie:
Bijgerecht uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: