Recept van Simone's Kitchen:
Gebraden rosbief met een korst van basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, eiwit, knoflook, limoen, bier, panko, peterselie, rosbief, runderfond, tijm en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, citroensap, gehakt, groentebouillon, knoflook, mager rundvlees, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, spek, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Trattoria:
Recept van Okoko recepten:
Lunch uit Dit is geen kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Oh my foodness:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: