Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, tijm, tomatenpuree, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / bijgerecht uit Tomaten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel: