Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Vychyssoise - Koude aardappel-preisoep
- Ingrediënten:
- aardappelen, bieslook, blanke fond, kippenbouillon, preiwit, slagroom, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bloem, boter, bouillon, citroensap, dragon, droge witte wijn, gevogeltebouillon, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, ui, witte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Picknick uit Kochen für zwei:
Recept uit Koken voor elke dag: