Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, groentebouillon, kervel, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tuinkruiden, ui, water, zout, zuivel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Deutsche Küche:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Lunch / avondmaal uit Nopi:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Bouillon: