92 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbloembouilloneigele paprikagroentekaasknoflookmelkolijfoliepaprikapoederpeperpeterselierisottorijstrode paprikaspinazieuivleeswaterzoutzuivelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Aardappelgratin met paprika

Ingrediënten:
basilicum, boter, groene peper, knoflook, melk, olie, parmezaanse kaas, peterselie, rode chilipeper, rode paprika, room, tomatensap, ui en vastkokende aardappel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met gegrilde paprika

Ingrediënten:
boter, gele paprika, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, rode paprika, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met bacon, courgettes en paprika

Ingrediënten:
babycourgette, bacon, boter, bouillon, champignon, droge sherry, groene paprika, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, rode paprika, room, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Taart van frittata's

Ingrediënten:
aubergine, boter, ei, fontina, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, peper, bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Lasagna met ragu

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, lasagnavellen, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Cannelloni met tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Spaghetti met gehaktsaus

Ingrediënten:
boter, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, spaghetti, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

slinger spaghetti

Ingrediënten:
bladpeterselie, champignons, doperwten, eidooier, kaas, olijfolie, paprikapoeder, roomboter, slagroom en spaghetti

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:

De lekkerste baked beans

Ingrediënten:
boter, brood, cannellinibonen, gedroogde rode peper, gerookte doorregen bacon, gerookt paprikapoeder, laurier, melasse, olijfolie, parmezaanse kaas, pintobonen, rozemarijn, tomaat in blik, ui, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:

Painted hills aardappels

Ingrediënten:
aardappel, boter, kippenbouillon, olijfolie, oregano, paprika, parmezaanse kaas, rode ui, rozemarijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Chili con carne

Ingrediënten:
cherrytomaten, groene chilipeper, kaas, kidneybonen, knoflook, limoen, olijfolie, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, specerijenboter, steranijszaden, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel en zure room

Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Stuzzichini al formaggio e mele verdi

Ingrediënten:
00-meel, bieslook, boter, crescenza, eidooier, extra vergine olijfolie, granny smith appel, mascarpone, paprikapoeder, parmezaanse kaas, ricotta, walnoten en zachte geitenkaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Avondmaal uit Hoe te eten:

Ed Victors kalkoenhusselpot

Ingrediënten:
amandelen, boter, ei, groene paprika, kalkoenvlees, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, ui en zwarte olijven

Soort:
gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:

Pasta met kalfsvlees en ham uit de oven

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, gemalen foelie, kalfsgehakt, knoflook, laurier, marsala, nootmuskaat, olijfolie, pancetta, paprikapoeder, parmezaanse kaas, penne, peterselie, rigatoni, spekvet, ui, volle melk en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto-omelet

Ingrediënten:
boter, champignonhoeden, ei, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, rode paprika, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:

Basisrecept risotto bereiden

Ingrediënten:
boter, bouillon, groente, kaas, knoflook, olijfolie, risottorijst, ui, vlees, wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Gevulde paprika's met gemakkelijke risotto

Ingrediënten:
boter, citroen, groentebouillonblokje, olijfolie, paprika's, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, rodewijnazijn, tomaat, tomatenketchup, ui, varkensvlees en zoet gerookt paprikapoeder

Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Chili con carne voor de grote honger

Ingrediënten:
bieflappen, bloem, boter, bouillon, bouillontablet, bruine bonen, cayennepeper, champignons, chorizoworst, crème fraîche, djinten, doperwtjes, kaas, groene paprika, groenten, half-om-halfgehakt, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rijst, rode paprika, rundergehakt, sla, knoflook, tomatenblokjes, tomatenpuree, tomatensaus, tortillachips, uien, vlees, water, witte bonen, wodka en zout

Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:

Pasta Met Citroen

Ingrediënten:
boter, citroensap, geitenkaas, kaas, hazelnoot, olijfolie, paprikapoeder, ricotta, room, sjalotjes, zachte kruiden en 
zout en peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Picknick / lunch / buffet / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met vier smaken

Ingrediënten:
bloem, boter, dadels, gedroogde vijgen, gist, kaas, maanzaad, mangochutney, mild kerriepoeder, olijfolie, rode paprika, rozijnen, sesamzaad, stilton, stroop, ui, verse basilicum, volkorenmeel, walnoten, water, tarwebloem en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Lasagne

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, droge witte wijn, half-om-halfgehakt, lasagne, melk, olijfolie, oregano, paprikapoeder edelsusz, parmezaanse kaas, slagroom, ui, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Haal meer recepten op...