Recept uit De pastabijbel:
Elicoidali met kaas en room
- Ingrediënten:
- boter, eierdooier, elicoidali, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, crème fraîche, ei, gekookte ham, groentebouillon, gruyère, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peterselie, ricotta, slagroom, spinazie, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Provence:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: