Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, kaneel, knoflook, koriander, kruiden, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, tomatenpuree, vlees, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Istanbul:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje: