51 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bechamelsausbladpeterseliebleekselderijeidooiergehaktknoflookmelkmozzarellanootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliesuikertomatenpureeuivleeswaterwitte peperwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Vol Smaak

Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:

Empanada's met rundergehakt

Ingrediënten:
azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Lunch / avondmaal uit Nigella bijt:

Oma Lawsons lunchgerecht

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, olijfolie, piment, plantaardig vet, rundergehakt, tomaten, ui, zout & peper en zwarte olijven

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Pie met gehakt & ui, warkdeeg

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, cayennepeper, ei, engelse mosterd, olijfolie, rode ui, rodewijnazijn, rundergehakt, rundvleesbouillonblokje, tijm, tomatenpuree en volle kwark

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Creools pasteitjes

Ingrediënten:
bloem, boter, cajungroente, cajunkruiden, ei, knoflook, laurier, melk, peterselie, rundergehakt, suiker en tomaten uit blik

Keuken:
Cajun
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Rijstkroketten - arancini alla siciliana

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, ei, frituurolie, langkorrelige rijst, mager rundergehakt, mozzarella, parmezaanse kaas, tomatenpuree en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rijst / rundvlees / frituur
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Boerensnoepjes - caramelle rustiche

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, broodkruim, ei, eierdooier, kalfsgehakt, melk, mortadella, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gefrituurde cannelloni

Ingrediënten:
bier, bloem, boter, cannelloni, ei, foie gras, gruyère, kipfilet, lamshersenen, melk, olijfolie, rundergehakt, tomatensaus en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / frituur
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:

Vleespasteitjes

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, boterhammen, ei, kaneel, koriander, olijfolie, pijnboompitten, plantaardige olie, rundergehakt, suiker en zout

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Lasagne uit Napels

Ingrediënten:
00-bloem, bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rundergehakt, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Worstenbroodjes

Ingrediënten:
boter, ei, gehaktkruiden, gist, ketjap manis, meel, melk, paneermeel, rundergehakt, sambal, suiker, tabasco en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / rundvlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Lasagne met vleessaus - vincisgrassi

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, griesmeel, kalfszwezerik, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rauwe ham, rundergehakt, tomaat, ui, varkensreuzel, versgemalen zwarte peper, wijnazijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Zweedse gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, boter, broodkruim, cranberry's, ei, fijne kristalsuiker, havermoutvlokken, kipbouillontablet, olie, pimentpoeder, roomjus, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, ui, varkensgehakt, witte peper, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Zweeds
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Bitterballen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, citroensap, ei, frituurolie, mosterd, nootmuskaat, plantaardige olie, rundergehakt, ui, volle melk, wortel en zwarte peper

Keuken:
Nederlands
Soort:
rundvleesragout
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Lasagne alla napoletana

Ingrediënten:
00-bloem, bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, peper, rundergehakt, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / rundvlees / ovenschotel
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Tordelli uit Lucca

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, brood, ei, mager rundergehakt, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, salie, tijm en varkensgehakt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Sartù

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, ei, gedroogde paddenstoelen, italiaanse saucijsen, kippenlever, melk, mozzarella, olijfolie, paneermeel, passata, peper, risottorijst, rundergehakt, ui, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche / rijst / feestdagen
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Izmir köfte - Gehaktballen uit Izmir

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, groene paprika, knoflook, komijn, lamsgehakt, olijfolie, peterselie, rundergehakt, suiker, tomaten uit blik, ui, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
rundvlees / lamsvlees
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:

Rundvlees met pasta

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, eiwitten, kaas, knoflook, melk, munt, paneermeel, peper, peterselie, rundergehakt, spaghetti, spaghettisaus en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Cannelloni met tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gehaktballen in cognac - polpette al brandy

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, cognac, eierdooier, gekookte ham, mager rundergehakt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Haal meer recepten op...