Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, brood, gehakt, kaneel, knoflook, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundvlees, suiker, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Spice Wise:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-12:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Mijn Recepten: