Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Japanse Speklapjes met Gember en Sojasaus
- Ingrediënten:
- gember, lente-uitjes, mirin, prei, sake, sojasaus, speklapjes, spitskool, suiker en witte kool
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakolie, barbecuesaus, bruine suiker, droge sherry, fijne tafelsuiker, kassie, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, rijst, rijstwijn, sesamolie, sherry, sojasaus, spareribs, varkensbuik, varkensgehakt, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken: