Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, ei, gehakt, groente, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: