Diner / hoofdgerecht uit El Bulli:
Aardappel & zee
- Ingrediënten:
- aardappel, auteuredwin vinke, kabeljauwfilet, slagroom, visbouillon, witte peper, witte wijn, zeewater, zeewatergelei zeegroenten en klei en zout
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bloem, boter, crème fraîche, ei, eidooier, groente, knoflook, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, room, sjalot, spinazie, suiker, ui, witte peper, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit El Bulli:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Keukendagboek 2: