29 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: cayennepepercitroensapcitroenschilfruitgembergula djawakaneelknoflookkorianderpoederkorianderzaadlaoslombokoliepeperplantaardige oliesantentomaattrassiuiwaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:

Runderfilet met kokos

Ingrediënten:
arachideolie, citroenschil, gember, knoflook, kokos, koriander, kurkuma, lente uitje, palmsuiker en runderfilet

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Bijgerecht uit Indonesisch koken:

Grote garnalen met pinda's

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, citroenschil, garnalen, gember, ketoembar, knoflook, kurkuma, lente ui, ongezouten pindas en sambal oelek

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Hans Belterman - singapore

Diner / hoofdgerecht uit singapore:

Vissoep met rijstvermicelli - laksa

Ingrediënten:
arachideolie, bladjan, bladpeterselie, citroenrasp, dunne kokosmelk, garnalen, gedroogde garnalenpasta, gemalen korianderzaad, kabeljauwfilet, knoflook, komkommer, krab, kurkuma, laos, makreelfilet, mihoen, prei, rijstvermicelli, suiker, taugé, tijgergarnaal, trassi, ui, voorjaarsui, zeevisfilet, zout en gemalen zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Aloo tikkis

Ingrediënten:
aardappel, chilipoeder, citroensap, citroenschil, doperwten, geelwortelpoeder, gember, knoflook, koriander, plantaardige olie, semolina, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Viscurry

Ingrediënten:
bruine basmatirijst, citroen, curryblaadjes, fenegriekzaad, garnalen, gember, groene peper, kaneelstokje, knoflook, kokosmelk, koriander, kruidnagel, kurkuma, mangochutney, papadums, plantaardige olie, tomaat in blik, ui, zalmzijde en zwart mosterdzaad

Soort:
curry / vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Ontbijt uit Wrap 'n roll:

Kati rolls

Ingrediënten:
aardappel, cayennepeper, citroen, diepvriesdoperwtjes, garam masala, ghee, groene spaanse peper, koriander, kurkuma, mosterdpoeder, munt, olie en tortilla

Keuken:
Indiaas
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / hartige hapjes / aardappelgerecht
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Pompoenstoofpot met dumplings

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, ei, flespompoen, gedroogde perzische citroen, gemalen koriander, gemalen kurkuma, gerookt paprikapoeder, kaneel, knoflook, koolzuurhoudend water, korianderzaad, matsemeel, olijfolie, plantaardige olie, tomaat, ui, venkelzaad, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Verrassende groentegerechten

Recept uit Verrassende groentegerechten:

Kerriebloemkool met peterselierijst

Ingrediënten:
bloemkool, cayennepeper, citroenschil, diepvrieserwten, gele mosterd, gemalen kurkuma, gember, cashewnoten, groentebouillon, knoflook, komijn, koriander, olie, peterselie, snelkokende bruine rijst, tomaat, water en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Ongol-Ongol

Ingrediënten:
bananenblad, djinten, fruit, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, kip, kippenbouillon, kippendijen, kleefrijst, knoflook, kokos, kunyit, laos, olie, pandanbladeren, rijst, rode lombok, santen, olie, citroengras, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, vanille, water, water, witte kleefrijst, witte peper, zonnebloemolie, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sambal Goreng Tomaat

Ingrediënten:
asem, fruit, garnalen, garnaal, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, knoflook, kruidenmengsel, kunyit, laos, lombok, olie, petehbonen, plantaardige olie, salamblaadjes, salamblad, santen, sereh, citroengras, sjalot, sjalotten, knoflook, tomaten, trassi, tropisch fruit, ui, uien, water, wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sayur Bayam

Ingrediënten:
djinten, eieren, fruit, groene lomboks, gula djawa, juruk purut, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, kunyit, laos, lombok, lomboks, mais, maïskorrels, olie, rode lombok, rode ui, salamblaadje, salamblaadjes, santen, sjalotten, spinazie, suiker, knoflook, trassi, ui, water, wilde spinazie, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vega vleesklassieker: sperziebonen curry

Ingrediënten:
aardappel, aardappels, boontjes, curry, fruit, garam masala, gember, gemberwortel, gezeefde tomaten, groente, ui, kaas, knoflook, koriander, kurkuma, olie, paneer, peper, peterselie, peulvruchten, plantaardige olie, rijst, sperziebonen, knoflook, tomaten, tomatenblokjes, uien, water en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegetarische boboti met banaan, abrikozen en seitan

Ingrediënten:
abrikozen, amandelmelk, appel, banaan, beenderen, blanke amandelen, blanke rozijnen, boterhammen, brood, chili, ei, eiwit, eiwitten, fruit, gehakt, kaneel, kokosbloesemsuiker, kurkuma, laurier, olie, rozijnen, seitan, specerijen, spelt, tamari, ui en witte rijst

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Nasi Putih

Ingrediënten:
asem, citroen, citroensap, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, knoflook, kruiden, kruidnagel, kunyit, laos, lomboks, olie, pure chocolade, rijst, runderlappen, salamblaadjes, santen, sereh, knoflook, uien, vlees, water, wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Choco Coco*

Ingrediënten:
amandelmeel, basterdsuiker, bawang goreng, bosui, boter, cake, chocolade, citroensap, djahé, eidooier, eieren, eiwit, fruit, boter, ui, gula djawa, kentjur, ketjap, ketjap asin, korianderpoeder, knoflook, water, kokosmelk, kunyit, lichte basterdsuiker, limoenen, limoenrasp, limoensap, lombok, olie, paksoi, selderij, suiker, knoflook, tomaat, trassi, ui, vis, visbouillon, wortel, zeevis, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Oosterse rode kool met bulgur, yacon, dille en cashewnoten

Ingrediënten:
bieten, bietjes, bulgur, cashewnoten, couscous, dille, fruit, gele biet, gember, granen, hart, knoflook, komijn, kool, koriander, olie, olie om te bakken, pimentpoeder, rode biet, rode kool, specerijen, knoflook, kaneel, ui, water, wijnazijn, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Haal meer recepten op...