74 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: broccolieigembergroentebouillonkippenbouillonknoflookkorianderlente-uilichte sojasausmirinnoedelsoliepeperplantaardige oliesesamzaadsuikeruiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Shiitake

Ingrediënten:
arachideolie, gember, knoflook, mirin, piment d'espelette, rijstwijnazijn, sesamolie, shii-take en sojasaus

Keuken:
Duits
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde tofoe met aubergine en shiitake

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, donkere sesamolie, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, koriander, lente ui, peper, sesamzaad, shiitake, sojasaus, tofu en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - singapore

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / snack en tussendoortje uit singapore:

Loempia's uit Singapore - spring rolls

Ingrediënten:
arachideolie, bamboespruiten uit blik, chinese kool, chinese waterkastanje, daikon, gedroogde chinese champignons, gemberwortel, ijspegels, knoflook, lichte chinese sojasaus, loempiavellen, mager varkensvlees, maïzena, oestersaus, prei, rammenas, reuzenradijs, sesamolie, taugé en voorjaarsui

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / quiche / frituur
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Roergebakken rijst met groenten

Ingrediënten:
arachideolie, broccoli, bruine basmatirijst, citroenrasp, courgette, geklaarde boter, groentebouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, sesamolie, shiitake, gember en wortel

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Teriyaki zalm met knapperige zalmhuid

Ingrediënten:
arachideolie, bimi, gember, fijne kristalsuiker, honing, lente-uitjes, mirin, rijstwijnazijn, sesamzaad, shiitake, sojasaus, sushirijst, knoflook, sesamolie, zalmfilets, zeezout, zout en zwart sesamzaad

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Teriyaki zalm met knapperige zalmhuid

Ingrediënten:
arachideolie, bimi, gember, fijne kristalsuiker, honing, lente-uitjes, mirin, rijstwijnazijn, sesamzaad, shiitake, sojasaus, sushirijst, knoflook, sesamolie, zalmfilets, zeezout, zout en zwart sesamzaad

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Teriyaki zalm met knapperige zalmhuid

Ingrediënten:
arachideolie, bimi, gember, fijne kristalsuiker, honing, lente-uitjes, mirin, rijstwijnazijn, sesamzaad, shiitake, sojasaus, sushirijst, knoflook, sesamolie, zalmfilets, zeezout, zout en zwart sesamzaad

Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Gewokte groenten met kip, soja en sesam

Ingrediënten:
arachideolie, gele wortel, gember, groene paprika, kippendijen, knoflook, komkommer, noedels, paksoi, peulen, sesamolie, sesamzaadjes, shiitake, sojasaus, udon noodles, wortel en zwarte peper

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Eiernoedels met kip em shii-takes

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, fijne eiernoedels, gember, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, mihoen, mirin, pindaolie, plantaardige olie, sake, sesamolie, shii-take, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noedels:

Loempia's

Ingrediënten:
bamboescheuten, champignon, chilipoeder, diepvriesloempiavellen, eiwit, gember, glasvermicelli, lente-ui, lichte sojasaus, pindaolie, plantaardige olie, shii-take, witte kool, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Ontbijt / brunch uit Nieuw vegetarisch koken:

Japanse omelet

Ingrediënten:
beleg naar keuze, ei, groentebouillon, lichte sojasaus, mirin, plantaardige olie en shiitake

Keuken:
Japans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Bijgerecht / avondmaal uit Noedels:

Vegetarische udonstoofschotel

Ingrediënten:
broccoli, chilipoeder, chinese kool, kastanjechampignons, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, paksoi, pindaolie, sesamolie, sesampasta, shii-take, sjalot, suiker, tahin, udonnoedels, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / groente
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Sam Leongs noedels uit Shanghai

Ingrediënten:
bladpeterselie, chinese rode azijn, conpoy, eendenborstfilet, eendenvlees, gemberwortel, kikkoman-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mungboontjesmeel, peper, pindaolie, rode chilipeper, selderijblaadjes, knolselderij, sesamolie, shii-take, sjalot, witte-rijstazijn en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Haal meer recepten op...