Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Gerst met ui
- Ingrediënten:
- boter, kippenvet, parelgerst, plantaardige olie, ui, water, zout en zure room
- Keuken:
- Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- pasta, rijst, granen en deegwaren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, fruit, knoflook, laurier, melk, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, runderbouillon, sjalot, suiker, tijm, ui, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: