Recept uit Vis en schaaldieren:
Kreeft in kokosmelk
- Ingrediënten:
- arachideolie, citroengras, gemberwortel, knoflook, koriander, kreeft, kokosmelk, pimentbessen, rode radijs, rode ui, romanesco en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, citroengras, citroensap, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kipfilet, knoflook, kurkuma, limoen, limoensap, olie, peper, pindakaas, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, sperziebonen, suiker, vissaus, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Vis en schaaldieren:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / voorgerecht uit Indonesie:
Recept van Okoko recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: