Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Chinese kool met azijn (Cu Liu Bai Cai)
- Ingrediënten:
- aardappelzetmeel, chinese kool, chinkiangazijn, fijne kristalsuiker en olie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, groente, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, kool, limoensap, olie, pindakaas, rijstazijn, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, water, witte kool, zoete indonesische sojasaus, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: